Unibet játékosai úgy döntöttek, hogy megtanulják Banglades téli turnéjuk sorsát

Anglia krikettjei rövidesen rájönnek, hogy téli túrájuk Bangladesbe megy előre, és Eoin Morgan, a korlátozott kapitány kapitánya előzetesen elhárította a bejelentést, mondván, hogy nem lesz nyomás a játékosokra, ha a turné megkapja a zöld fényt a csapat biztonsági igazgatója, Reg Dickason.

Morgan egy napos oldala, aki szerdán Southamptonnal kezdődik egy Unibet otthoni sorozatot Pakisztánnal, szeptember 30-án Bangladesbe repül a hónapos utazásra három 50-es nemzetközi és két teszt-mérkőzést mutat be, és csütörtök este tájékoztatják az ország helyzetéről.Ian Bell figyelembe veszi Angliában Banglades és India túráit. Bővebben

július 1-jétől, amikor öt iszlám fegyveres támadta meg a kaja kávét a dán-i főváros Gulshan kerületében egy véres ostromban, amely 20 túsz halálával zárult – ebből 18 külföldi állampolgár – és két rendőr, mielőtt a fegyveresek megöltek .

Dic Kason, az Angliai és Wales Cricket Board hosszú szolgálatú biztonsági szakértője visszatért kéthetes bangladesi és indiai értékelésből – a téli második túra – az EKB krikettműveletek vezetőjével, John Carrval és David Leatherdale-rel együtt , a Professional Cricketers Association vezérigazgatója, és a trió most meg fogja osztani az eredményeket a Unibet fogadas csapat és a teszt kapitány, Alastair Cook. Morgan, a korlátozott kapitány, aki korábban bevezették a turnéra “nagy aggodalomra ad okot”, örömmel fogadta a hírt, hogy a döntés közelgő, miközben hangsúlyozza, hogy a csapat beszélgetései, amelyek követik ezt a biztonsági tájékoztatót, nyitottak és becsületesek.

Azt mondta: ” előre, mert ez egy olyan döntés, amelyet inkább előbb, mint később szeretnél kikerülni az útból, vagy válik zavarba.Meg fogják mutatni nekünk, hogy pontosan mi a megállapítás mind a túrákról, mind pedig összejönünk, és beszélgetünk róla. Meg kell kérdeznie, hogy vajon van-e lehetőség arra, hogy a játékosok visszavonhassák a turnét, ha ez megtörténik, ahogy 2001-ben történt, amikor Andy Caddick és Robert Croft egy szeptemberi 11 terrorista támadást New Yorkra és Washingtonra, Morgan azt válaszolta: “Mindig van helye személyes döntésnek. Soha senki nem kényszeríted nyomást a túrára.

“Azt is meg kell értened, hogy a srácok különböző helyzetekben vannak, és különböző prioritásaik lehetnek.Mindaddig, amíg nem halljuk, milyen…a média felfogása teljesen különbözik attól, ami valójában történik. “Ausztrália visszavonult mind a korábbi, mind a 19 év alatti oldalairól a múltbeli utazásokról az országba A biztonsági aggodalmak miatt 12 hónap, de a Bangladesi Krikett Testület, amely már kizárta a tétet semleges helyszínen, továbbra is biztos abban, hogy Anglia biztonsági csapata elégedett volt a megállapodásokkal.

Dickason értékelése nem kizárólag a csapat biztonsága Unibet Magyar azonban mind az utazási média, mind a szurkolók biztonsága miatt a döntésbe bele kell foglalni. Az egyik felvetett aggodalom már az útbiztonságra vonatkozik.A Külügyminisztériumnak Bangladesbe utazóak számára jelenleg folyó tanácsa szerint: “A terrorista támadások fokozott veszélye fenyeget, és a külföldiek, különösen a nyugatiak közvetlenül célzottak; olyan zsúfolt területek, ahol a nyugatiak ismertek, nagyobb veszélyt jelenthetnek a támadásra; minimálisra kell csökkentenie az ezeknek a területeknek való kitettségét. “