Unibet az életről labdarúgó csodagyerekként: ’17-én a fejem befejeződött. Én öngyilkos lettem “

A következő lépés nehézzé teszi a figyelmet. Pike az 1990-es évek közepén töltötte a következő Diego Maradona-t, melyet az ügynökök, a szponzori ügyletek, a televíziós megjelenések, a Premier League klubokban végzett kísérletek és az Ajax magas rangú kéthetes futamideje között átadtak. A hullámos haj és a kerubin jellegzetességek olyan fiatal játékos háztartását nevezték meg, akit valójában nem neveztek volna meg. Pike csak egy gyerek volt, és 17 éves korában már túl sok lett. “A fejem befejeződött, eltűnt”, mondja. “Időnként Unibet fogadas öngyilkos voltam, rossz helyen tartott sokáig.Nem tudtam elvenni, és arra gondoltam, hogy egy napot hívok. “Túl sokat fizetett, túl fiatal, de George Green új startot indított Ossettben | Ed Aarons Bővebben

Pike történetét a mintázati óvintézkedések modelljei közé sorolták, mégis titokban és féligazságokban rejtőzik. Most 32 éves korában megkértük, hogy újból feltámadjon, miután kétéves lett, és figyelembe vette a saját gyermekkorában bekövetkezett károkat. A TalkSport ezen a héten készített rádiós interjúja “olyan volt, mint a terápia, tényleg, annyira hűtött”; a tinédzser éveinek hatása felborult, és hallotta, hogy mi történik, az olyan érzékekhez ütközik, akiknek annyira naiv ahhoz, hogy elhiggyenek az emberek, akik automatikusan gondolkodnak a fiatal labdarúgók érdekeire.

nekik.Az ifjúsági oldala Essexben Pike elmondja a Guardiannak, hogy “évente mintegy 150 gólt szerzett, 300-at pedig, ha számítok a többi versenyre, ahol játszottam”, bár ő több mint No10-et látott, Dennis Bergkampt. A cserkészek kezdtek észrevenni, és a “12 vagy 13 éves korában” Kelet-Angliát képviselte egy “Mini World Cup” versenyen Dániában, Ashley Young és David Bentley mellett. – Hány cserkész van ma? – ő és Bentley egymás után kérdezik egymást. A kérdéseket elárasztotta és apja, Mickey lábának lábánál esett, kereskedő kereskedő.Mickey sohasem Unibet live mutatott semmilyen érdeklődést a sport is, de szerint a Pike, látta a lehetőséget megragadni.

Pike mondja azt hiszi, apja „éhes volt a közvélemény figyelmét, és van elragadta a nyilvánosság oldalon a dolgokat, és nagy kárt okozott nekem. ” A perkek, és még ennél is fontosabbá váltak a velük járó ütemtervek, gyorsan elárasztották. – Összefogott az újságírókkal, szerezhettek darabokat, és pénzt kerestek az oldalán, minden figyelemtől. Körülbelül 14 vagy 15 éves koromban éltem egy professzor – Paul Smith és Mizuno által támogatott, ingyenes ruhák, lábbal biztosított biztosítási lábak, McDonald’s hirdetések, Coca-Cola promóciók mellett. Facebook Twitter Pinterest Sonny Pike pózol Ian Wright-val, miután 1995-ben a “Sun School Champion” címet kapta.Fotó: Photoshot

“Az apám valóban tolta ezt az oldalt, és sok minden túl sok volt. Emlékszem, hogy a McDonald’s hirdetése megcsinálta a labdát, és lövöldözte a kamerát, és a combjaim nyersen érezték magukat. A környezet kegyetlen volt. “Pike számos ügynökön keresztül ment keresztül – Eric Hall és Sky Andrew köztük – és még több próbálkozás, a legismertebb, amikor egy holland televíziós személyzet elindult egy olyan versenyen, amelyen játszott. Ebből származott az Ajax meghívója, ugyanúgy, mint egy teljes időre szóló kérelem Hollandiába.Ez nem úgy éreztette, mint egy lehetőség Pike-nek, de a tapasztalat legalább egy élvezetesebb volt.

“Kimentem egy darabig, és néhány játékot játszottam, köztük a PSV elleni győzteset is.” mondja. “Azt akarták, hogy jöjjek vissza, de 13 vagy 14 éves voltam, és nem érdekelt ez, mindig is családi személyiség voltam. De találkoztam az első Unibet Magyar csapattal, Louis van Gaal akkoriban felelős volt, és kedves volt hozzám is, és összekeverte Nwankwo Kanu-t, Patrick Kluivert-et, az összes híres csapatot, akit akkoriban éltek. A képzési oldal olyan volt, mint bármi, amit valaha láttam itt – csak hihetetlen. “Pike véget ért a Leyton Orient-ban.Érdekes választásnak tűnik, és a stabilitás minden esélyét állandóan elpusztította azáltal, hogy megjelenik egy 1996-os dokumentumban, a “Coaching and Poaching”, amelyet a jelenlegi FA elnöke, Greg Dyke mutatott be.

a végén “- mondja Pike. “Keleten írtam alá, de apám egy adott újságíróval dolgozott, és beleegyezett abba, hogy a dokumentumfilmt megcsinálja. Tudtam, hogy a Chelsea érdekelt bennem, és egy napon apám azt mondta, hogy menjek be a kocsiba – ahol egy másik edzőt is tudtam, hogy ül – és azt mondanám, hogy oda akarok menni.

“Nem tudtam Minden rosszat csináltam. Ez a filmszemélyzet követte a Chelsea edzőtáborát, és filmeztek velem. Kiment a Channel 4-re. Visszamentem Orient-re és játszottam egy játékot az első csapat pályán.A menedzser azt mondta, hogy már hallotta a pletykákat arról, hogy valami történt. ”

A Pike napjai a Keleten voltak számozva, és úgy érzi, hogy ez egy beállítás. “Egy FA megkérdezésre ment, és egy éven át betiltották, nem tudtam játszani egyik ilyen csapatnál sem, egészen a dokumentumfilmig. Ez a rúgás volt a legkevésbé. “Facebook Twitter Pinterest A televíziós személyzet a 90-es évek közepén rendezett hangverseny volt Sonny Pike életében. Fotó: Akciófotók

Kiderül, hogy a Pike-t egyáltalán nem lehet technikailag aláírni. Úgy véli, Mickey aláírta a szerződéses formanyomtatványait, és azt mondja, hogy jogilag az anyja, Stephanie felelőssége.A kár azonban megtörtént, és ebben a szünetben volt a játék – amelyben továbbra is távolodott a reflektorfénytől, a régi edzője és az egész életen át tartó barátja, Terry Welch segítségével, egy Loughton-i ifjúsági csapat számára -, hogy Mickey elhagyta a jelenetet . Pike szüleit évek óta elválasztják egymástól, és már régóta ellentétes álláspontot képviseltek a futballpályára való törekvés érdemeiről. Pike még nem látta Mickey-t több mint 15 éven belül, és az azonnali pszichológiai fizetés hatalmas volt. Visszatért a labdarúgáshoz – ez a tárgyalás a Palace-ban és mások Angliában – de úgy érezte, hogy törött. “Több ok volt arra, hogy miért éreztem magam, mint én” – mondja. könnyebb volt elengedni mindent. “Amennyire én most tudom, hogy az apám tönkrement bántalmazott, amikor fiatal fiú voltam, bármit is csináltam volna neki. De elvesztettem.Elvesztettem az esélyt, hogy Chelsea-t játszhassak, amit igazán szerettem volna, és akkor minden olyan visszaélés volt, amivel a szélsőjátékost elkaptam azoktól, akik tudták a történetemet. “Törje meg a lábát”, és sokkal rosszabb. Rengeteg rossz dolog jött az én útjába, és az én koromban éppen túl sok volt. “Pike apja észrevételeit nem támasztotta alá. Pike küzdött. A közeli családbarátval folytatott beszélgetések segítették mentális állapotát, de a labdarúgó karrier kialakításának erőfeszítései egyre inkább visszavonultak.

“Úgy döntöttem, hogy megváltoztatom a képemet, másképp nézek ki”, mondja. “Mindezt szándékosan tettem, nem akartam úgy látni, mint én. Emlékszem, hogy Grimsbybe megyek egy tárgyaláshoz, felkavarta, és nem akarta, hogy bárki felismerjen engem.Mielőtt eljutottam az autóba, kinyitottam a nyírógépeket, és bőrvédővé tettem magam – soha nem volt előtte vagy azóta. Nem akartam, hogy bárki azt mondja: “Nem voltál az, aki Ajaxért játszott?” Csak egy másik fácint akartam, ugyanúgy kezeltem, mint bárki más. “Facebook Twitter Pinterest Sonny Pike azt tárgyalja, hogy gyermekláncsztár lesz. </P >

A tárgyalás két nappal azelőtt történt, hogy Pike, akinek ütemezése a mérkőzésen volt, elég volt és hazatért. “Mindenütt voltam a helyemen, csak összecsomagoltam és elmentem” – mondja. “Tudat alatt, azt hiszem, tudtam volna, hogy véget ért. De amikor nem értek meg egy üzletet Stevenage után, tudtam, hogy nem tudom tovább folytatni. Szerettem volna lenni a csúcson. “Pike eltűnt a radarról, és elég egyszerű ahhoz, hogy a városi mítoszok kialakulhassanak.Állítólag már számos non-league klubban feltételezett identitásokat láttak; egy történet szerint Dundee-nek származott a pszichológia tanulmányozására. Egyik sem igaz. Néhány pénzügyi előnyökkel, amellyel minden ilyen ügyletet és műsorszámot eljutott az asztalosra, majd Freya születése után, hétéves, három évet töltött a tudás tanulmányozásában. Most hat napot vezet egy fekete fülkével, Freyával és 18 hónapos öccsével, Beau-val, és kevés érdeklődést tanúsít a játékért, amely végül sértette őt.

“Nem tudom napjainkban sokkal inkább a futballról “- mondja. “Amikor fiatalabb voltam, megszállott voltam, utánozhattam a játékosokat, de most ritkán nézek egy játékot, hacsak talán Angli nem játszik.Manapság fanatikus vagyok a boxolásról – tényleg tanulmányozom, a mozdulatokat, mindent, és követem az összes harcost. Szeretem, hogy egy egy. Egy csapatjátékban elrejtheted, de nem ott; Felnézek a boxerekre. “Mindazonáltal úgy érzi, hogy van valami hozzájárulása, és ez egy újabb ok arra, hogy lelkesen beszéljen a médiával.Az utólag elég egyértelmű, hogy tengerimalac volt a labdarúgás hamis ökölvívó korai próbálkozásaiban a fiatal tehetségek megszerzésében; egyes akadémiai tudósok ezekben a napokban a saját márkáik válásává válnak, és bár a dolgok az utóbbi két évtizedben túlmutatnak, Pike örömmel fogja átadni tapasztalatait az érdeklődő játékosoknak és kluboknak.

“Amikor fiatalabb voltam, én voltam az egyetlen, aki ilyen figyelmet szentelt” – mondja. – De most több száz ember számára nem áll meg. Ezeknek a játékosoknak vissza kell lépniük, és koncentrálniuk kell a kézművükre, mert a pénzük alatt járó pénz őrült. Az ügynökök nem feltétlenül rosszak, de nincs okuk arra, hogy olyan gyerekekkel dolgozzanak, mint én. Sonny Pike a feleségével és a gyerekekkel.Fotó: Sonny Pike jóvoltából

“Nagyon örülnék, hogy odamegyek, beszélgethetek akadémiákkal, gyerekekkel és szüleikkel, győződjenek meg arról, hogy hallják és megtudják, segítenek abban, hogy megértsék, nem szabad túlságosan elviszik. Azt akarom, hogy az emberek hallhassanak erről, és győződjenek meg arról, hogy nem szenvednek úgy, ahogy én tettem. “A legnagyobb szomorúság az, hogy Pike meséje sokkal inkább az elveszett ifjúságé, mint a felesleges tehetségnek . Ez utóbbi viszonylag kevés következménye van a nagyobb képnek, ezért minden évvel később Pike képes volt újjáépíteni magát a játék nélkül.

“Nem mondom ezt a történetet gyönyörű vége volt – mondja. “Nagyon boldog vagyok a gyerekeimmel. Az én tapasztalatom miatt jó apa, valaki, aki mindent megtesz, és így nézek rá.A dolgok jól végződtek, de van egy tanulság tanulni. ”

read more