Fernando Llorente a Swansea-t a Sunderland létfontosságú győzelméért dupla irányítja

A Swansea City amerikai tulajdonosai egy jó délutánt választottak a Liberty Stadionban, mivel Fernando Llorente kétszer szerezte meg a második otthoni játékot egymás után, hogy felemelje őket a Premier League aljáról, és egy tökéletes napra a kiesési zónából. Bob Bradley és a játékosai.

Ez volt az a fajta eredmény, amire Bradley egy nehéz hét után volt szüksége, amikor a vezető két hónap múlva szembesült a jövőjével.Steve Kaplan és Jason Levien, a klub többségi részvényesei, akik ebben a szezonban csak a második alkalommal nézték az igazgatói dobozt, egy kiemelkedő otthoni győzelmet biztosítottak a lehető legjobb választ adva, és online fogadási útmutatók eltemették a Tottenham-i drubbing emlékét. szintező megmenti a Crystal Palace-t Hull hősök után.

A Gylfi Sigurdsson ismét kiemelkedett, mikor az első lett, és létrehozta a második, ami azt jelenti, hogy az izlandi nyolc Premier League előadásában közvetlenül részt vett nyolc gólban.Mégis lenyűgöző előadások voltak az egész pályán, Leon Britton és Jay Fulton a középső középpályán és Llorente-ban fogta a szemét, megmutatva, hogy milyen különbség állhat a csatárnak.

David Moyes leírta a ellentmondásos büntetés Sigurdsson a második félév elején átalakította Swansea-t, mint fordulópontot, és könnyű volt szimpatizálni a Sunderland menedzser csalódottságával, ami lágy döntésnek tűnt, Jason Denayer pedig úgy ítélte meg, hogy Wayne Routledge keresztjét kezeli. Moyes azonban tudta, hogy nem tud panaszt tenni az eredményről.

A Swansea minden osztályon jobb volt a második félidőben.Lukasz Fabianski csak a 80. percig tartott komoly megtakarítást, amikor a Swansea kapus kivágta Papy Djilobodji fejlécét a bárba, és azóta a játék jóval túlnyúlik a Sunderlanden, aki most ismét unibet online fogadási négy után nyerte meg a négyet javult a helyzetük.

Swansea esetében a táblázat sokkal jobb olvasást tesz lehetővé. – Jó bónusz – mondta Bradley, és egy olyan győzelemre mutatott, amely segített nekik három helyen felmászni. – Nem tudjuk magunkat megelőzni. A szó, amit sok játékos használt, amikor beszéltünk ezen a héten, „büszkeség” volt. Az egyetlen dolog, amit tettem, megpróbáltam visszajutni rájuk, és azt mondani: „Mi a büszkeség, amint tényleg úgy néz ki, mint a pályán? A büszkeségnek tiszta lapokká kell válnia. Csak ne beszélj róla, tedd bele valamit.Tehát számomra az ilyen jellegű dolgok először és végül az összes, hogy néhány másodpercig megnézhetjük az asztalt, és azt mondhatjuk: „Még nem vagyunk ott, de ez jobban néz ki, mint a múlt héten és nézzük meg, hogy tovább tudjuk-e mozgatni a dolgokat. ””

Bradley elismerte, hogy az első cél döntő fontosságú lesz, a Swansea bizalmassága a White Hart Lane 5-0-as veresége után, és másnap Jermain Defoe talán megnyitotta a pontozást.Az egykori Angliában a csatár néhány alkalommal eltörött, de az első esélyt és a második tétet lökte.

A második lehetőség jelentősége 60 másodperccel később nyilvánvalóvá vált, amikor Craig Pawson, a játékvezető Denayer megpróbálta blokkolni a Routledge keresztjét. – Azt hiszem, túl közel van ahhoz, hogy büntetőrúgást adjunk – mondta Moyes. – Azt hiszem, a fiú a lábával jár, fordítja a hátát, és a karjába üt. Szóval azt hiszem, ez kemény volt, és a játékot megfordítja.

Sigurdsson küldte a büntetését, és úgy tűnt, mintha egy kapcsoló elcsúszott volna, mivel a bizalom Swansea-n keresztül emelkedett.Két perccel később Sigurdsson kiadta a Modou Barrow-t, és a gambiai kis lövésbe fúrta, amit Jordan Pickford, aki a Sunderland legjobbja volt a távolban, megfordult a poszton.

Pickford nem tudott megállítani a célt Swansea a következő szögletből szerzett. A jól megmunkált rutinban Sigurdsson egy alacsony sarokba csúszott a területre, és Llorente időzítették a futását, hogy elsöprő lövésbe vigye az otthont.

Pickford harmadik taggal tagadta a hazai csapatot. Ismét Sigurdsson volt az építész, aki a jobb oldali curlingrúgásából Jordi Amat-t választotta ki, akinek a forgó fejlécét Pickford szakmailag felborította.

A Sunderland nem tudta megállítani a dagályt, és nem volt meglepetés Swansea ismét rúgott.Jefferson Montero megszakította a bal oldalt, a teljes hátsó Billy Jones köré szegélyezett, és egy kereszt fölé lebegett, amellyel Llorentét a második helyére vezette, és mosolygott Bradley arcára. Ez egy lépés, de erre kell épülnünk – mondta a Swansea menedzser.