Fanii cluburilor din Boemia de Sud Sportingbet învață nume noi, dovedite a fi sosite

Ujec, Cavoș, Held, Havel, Jasa, Surmaj Sportingbet sau Strong. Că nu le cunoști? Aflați numele. Poate că probabil vor fi în seturi de echipe din Boemia de Sud în primăvară. Nou.

Tendința este clară. Preferința este acordată tinerilor. Din motive economice, pe de o parte, de la conceptual la altul. “Băieții tineri lucrează de exemplu. Primele două săptămâni de pregătire au fost cinstite și trebuie să le laud chiar și în meci. Cei câțiva dintre Sportingbet pariuri online bătrânii noștri sunt un exemplu pentru ei “, a spus Dynamo David Horejš, antrenor al lui Dynamo David Čorobudějov, după Sparta B. Luptătorii lui au jucat două meciuri vineri și sâmbătă. Și au bătut nu numai echipa junior Sparty 2: 1, dar și Las Vegas Lincoln 2: 1.În următoarea Sportingbet treabă, cadrelor care nu se bucură de puterea rezultatului bucurie în toamnă, este o încurajare semnificativă.

În acest joc, au fost doar noi jucători în ambele meciuri. Deci, de exemplu. Atacantul Ujec al diviziei Zivanice a jucat pe jumătate cu Sparta. “Este benefic Sportingbet pentru noi”, a spus Horejš.

Mijlocasi Patrik Cavos de la juniorii echipei Sportingbet Sparta a jucat ambele meciuri la mijlocul terenului, alături de Petr Benat. “Împotriva Spartei, a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren”, a spus Horejš. Și a lăudat pe alții. Din Písek, fundașii Lukáš Havel și Martin Held au revenit. Un băiat Sportingbet mic pe nume Mikuláš Jáš, care are doar 17 ani, a sărit. “Și primul joc sa descurcat bine”, a spus Horejs. “Avem doar prima parte a pregătirii.Nu Sportingbet este o promisiune, dar vom continua să lucreze și să încerce să completeze lista și chiar unele dintre jucători mai experimentați „, a spus David Horejš.

Echipa sa este în Boemia de Sud prezintă doar Sportingbet în această săptămână. La mijlocul anului, Písek se va întâlni cu Dukla Praha pentru prima dată. Meciul urmează să înceapă de la 11am.

Adu unii jucători mai experimentați, mai ales în atac, ei planifica și într-o altă divizie a doua echipa FC Tabor MAS. Între timp, noile nume Sportingbet necunoscute se rotesc. În prezent, șapte în Divizia Un tabel întreg pentru a spune la revedere cu doi atacanți Miroslav Slepička și Miloslav Strnad.Ambele sunt semnificativ peste treizeci.

„Este cadre oxigenarea cu scopul de a viitorului“, a explicat modificările antrenorului Peter Frňka că atât Strong, care a venit la examenul de la Otrokovice a treia liga si Surmaj – reprezentant de 21 de ani de juniori Sparta , nu trebuie să fie înlocuirea adecvată a duo-ului în primăvară. Dar Sportingbet ar fi posibil să ne bazăm pe ele pe termen lung. „Dar vom vedea, preparatul este lung și trebuie să fie în mod corespunzător de testare“, a explicat Frňka.

În ultimele două jocuri din raportul Sportingbet regiune a apărut Frizante mijlocașul brazilian, care a jucat ultimele patru sezoane în liga maghiară. Chiar și în cazul rămâne de văzut dacă în Tabor stați.

Tabor a fost lansat un mod puțin diferit decât concurentul său de la Dinamo.În timp ce echipa din Budějovický a jucat 2 meciuri, Táborurile au câștigat deja patru. După două Sportingbet runde de iarnă Tipsport League împotriva Bohemians B (1: 2) și Vysehrad (1: 3), la sfârșitul săptămânii trecute toate elementele sale s-au ciocnit sărbătoresc (1: 3) și apoi a terminat cupa de bază de iarnă grup remiză 1: 1 cu Jihlava.

“Am făcut rezervări mai ales în Sportingbet meciul cu Vyšehrad. Restul adversarilor au fost primul și greu și cred că am jucat meciuri bune cu ei. Împotriva Jihlava, avem nevoie pentru a converti mai multe șanse, dar jocul am fost mulțumit „, a adăugat el Frňka și savurează faptul Sportingbet că în pregătirea echipei sale întâlnește un adversar după altul grele.Majoritatea echipelor vor concura mai sus. “Vom juca în Liberec în weekend, vom termina Cupa Tipsport în meciul de weekend și în săptămâna următoare slovacul Spartak Trnava ne va aștepta”, a spus Frňka.