Am fost atât de dezorientat, spune Soukalova. Dar aștept 888sport cu nerăbdare releul

Care a fost problema?

“Nu știu. Rularea 888sport și împușcăturile nu m-au făcut deloc astăzi. Condițiile erau foarte grele, vântul se mișca foarte mult. De fapt, am crezut că a fost atât de dezorientat.“.

Oslo a venit ca șef suveran al Racers Cupa Mondială. Echipele mixte vor fi aici, joi, pentru a-și apăra titlul de campioni mondiali, ea plus, anul 888sport pariuri sportive fotbal trecut a adus argintul în cursa de anduranță Kontiolahti.

Aici, apoi pe ea a fost în timpul sezonului 888sport mult mai rău decât anul acesta.

„Dar, anul trecut, de asemenea, de Darya Domracheva de așteptat să fie 888sport la Cupa Mondială pentru a merge bine și în cele din urmă nu a existat o singură medalie. “Își amintește.

Cu siguranță nu înseamnă că există o dispoziție pesimistă în interiorul lui Soukalova. Nu trebuie să recunoască asta.Mai ales în cazul în care, uneori, numai 888sport în regula ei, mai mare jena dominație asupra antrenament recent, cu atât mai bine și să prospere în cursa.

„Exact,“ dă din cap. “De aceea nu voi trage concluzii. Într-o zi mă simt minunat, ca și marți, iar a doua zi e puțin mai rău. Dar cursa pentru a Aștept 888sport cu nerăbdare la fel ca orice alt moment. „

Când se concentreze pe Pokljuce chiar Soukalová cruțat bacili, care a semănat gripa echipa intestinale, în cazul ei, cu toate acestea, a fost una dintre 888sport formele de undă mai silențioase, apărând doar ușor temperatură ridicată.Spre deosebire de Andrew Moravec nimic care ar perturba în mod semnificativ prepararea.

Presiunea asupra biatlonistce ceh este ca proprietar al numerelor 888sport galbene de la Cupa Mondială, nu tolerează nici probleme semnificative.

” Presiunea este 888sport ceea ce se acceptă “, spune el. „Nu pare diferit decât în ​​timpul sezonului.“

Un an în urmă, în Kontiolahti: pentru a lupta pe echipe 888sport mixte de cale. Din ležky lăsând doar primul chiar înainte de Darya Domracheva.

Joi trage pe a doua etapă a releului de la Veronica Vitkove apoi 888sport îl trimite la o treime Michal Šlesingr. Doar finišman va fi diferit de un an în urmă, Michal Krcmar se fixează în spatele Ondrej Moravec.

„Cu privire la lucruri, cum ar fi aurul avocat, nu cred prea mult.A fost deja “, spune el. “Acest campionat este specific pentru mine, deoarece un grup mult mai 888sport larg de piloți se poate pregăti pentru asta decât de obicei. Deci competiția va fi chiar mai mare decât cea a Cupei Mondiale. Există o mulțime de căi pentru metale prețioase. Și va fi o mulțime de noroc. Sperăm că ne va dori pe toți. “