Nordicbet fotbolls vm tips

Denne historie blev efterfølgende bredt afspejlet i medierne og blev endnu mere spillet op da i december 2016, blev Toure fanget fuld og kørte bil. Retten bøder ivorianerne 54.000 pund og frataget kørekortet i 18 måneder, men Yaya selv udtalte, at han ikke havde drikke alkohol med vilje – det viste sig bare at være en del af en cocktail, som Toure blev behandlet til på sin venners fødselsdag.

Frank RIBERI, 35 år gammel

I 2006 giftede Frank Ribery sølvmedalisten af ​​verdensmesterskabet en muslimsk kvinde med marokkansk oprindelse, hvorefter han konverterede til islam. Siden da har fransk fodboldspiller nøje overholdt budene og nægter at drikke alkohol.

Som andre fodboldspillere i Bayern, som Ribery nu taler for, bekendtgjorde Frank flere gange om, at de ikke ville hælde ham alkohol, selvom holdet fejrede nordicbet fotbolls vm tips erobringen af ​​den næste tyske championstitel.

Beskedenhed er normen. 7 fodboldspillere, der ikke drikker alkohol

Desuden er Franck Ribery ejeren af ​​en alkoholfri bar i sin hjemby Boulogne-sur-Mer. Instituttet har specialiseret sig i tilberedning af friske frugtsaft, hvoraf baren forsøger at øge med hver måneds arbejde. Således som Ribery selv indrømmede i et interview, ønsker han at overbringe til sine landsmænd at du kan hvile og slappe af uden alkohol, erstatte den med nyttig til kroppen og berigede drikkevarer.

Hvem ved, men måske er det den holdning, der tillader Ribery at forblive i spillet. Hvad er sandt, kan denne sæson stadig være den sidste for Frank i professionel fodbold, selv om han tidligere indrømmede at han planlægger at spille mindst 38 år.