Marko Arnautovic megduplázza Betclic kiváló nyitóműve után

Wales számára ez egy olyan pont volt, amely három lett volna, és szintén költséggel járt, még ha a por letelepedik, és Chris Coleman és játékosai tisztázzák a fejüket. Wales vezetése ellenére Wales soha nem irányította a játékot, és Marko Arnautovic könyörtelenül nyerte a nyugalmat, hogy megvédje ausztriát, amit megérdemelt. a második cél rövid időn belül az idő után, Joe Allen látványa húzódó problémával húzódott, egészen olyan zavaró volt.Aaron Ramsey középpályásnál már hiányzott a sérülés, Allen elvesztése egy csapás, amit Wales valójában anélkül tudott megtenni, hogy a vasárnapi hazaütést megelőzte Grúzia ellen.

A Stoke City játékos ragyogó röplabda – harmadik gólja a klub és az Betclic ország számos mérkőzésén – és Wales rosszul hagyja el a hajóját és gúnyolódni fog egy grúz oldalon, amely valószínűleg Cardiffba jön, azzal a szándékkal, hogy Coleman csapatot frusztrálja.

A menedzser elmondta, hogy Allennek „van egy csípése a húzózsinórban”, és kiderült, hogy a 26 éves a következő 24 órában átvizsgálja a problémát.Világossá tette azonban, hogy Wales nem lenne hajlandó kockázatot vállalni, és ezen az alapon nagyon valószínűtlennek tűnik, hogy Allen Grúzia ellen fordul. >

„Ez az, ahogy van” – mondta Coleman, amikor eljuttatták neki, hogy Wales két leginkább kreatív játékosát fogja elszalasztani. – Valószínűleg nem lesz Joe, már nincs Rambo. Van elég ahhoz, hogy eredményt kapjunk vasárnap nélkül Joe Allen nélkül? Igen van. Tehát nem fogok kifogásokat tenni. ”

Végül Wales épp az Ausztriával szemben lépett fel.Időnként lógott a Wayne Hennessey-től, és a látogatóknak sikerült megtartani Ausztria öbölben az utolsó fél órában, hogy pontot gyűjtsön arról, hogy mi a legnehezebb papírjáték.

Coleman az első, aki elismerte, hogy nem volt Betclic online fogadóirodák elég nézni – sokat mond ez a Wales teljesítményéről, hogy a legveszélyesebbnek tűntek, amikor Gareth Bale hosszú dobásokat vállalt – mégis elégedettség is volt a nehéz körülmények között összegyűjtött eredményből.

„Az emberek megnéznek minket, mert mi történt a bajnokságon [az európai bajnokság döntőjében nyáron], és úgy gondoljuk, hogy belépünk a kampányába, és minden játékot játszunk, mintha Barcelona vagy Spanyolország lenne de ez nem így működik, ”mondta a Wales menedzsere. A World Cup a fordulóra jogosult: De Rossi a spanyol ellen Olaszországot húzza További információ

„ Néha egy eredményt kell választania, és csúnya és ez az, hogyan írná le ezt a teljesítményt t.

„A labda minőségével kapcsolatban sok birtokot adtunk el, rengeteg hibát követtünk el, és határozatlannak látszottunk, ami nem az, amit túl sokan mondhatsz erről a csapatról alkalmanként.

„Az újraindítás céljának elérése két vagy három perc alatt…nem csinálunk ilyen dolgokat – tette hozzá Coleman. „Lassan és idegesen kezdtük [a második félidőben], kaptak egy célt, és 20 percig jöttek hozzánk, de meg kell adnom a játékosoknak, hogy lógnak.”

nehéz volt emlékezni egy walesi játékra, amikor Bale hosszú ideig annyira anonim volt, a Real Madrid előrelépése még mindig sikerült mindkét célt elérni. Bale futott, és lefelé húzta a bal oldalt, ami Allenhez vezetett, miután Kevin Wimmertől megrázta a szegényt, és egy dicsőséges 22 yardos baloldali röplabda lépett a háló legtávolabbi sarkába.

Ausztria azonban , csak hat perccel később voltak. David Alaba, a müncheni München baloldali háttere, aki a középső középpályán játszik az országában, megmutatta az osztályát, ahol egy ékesszájú ék van, amely áthalad a Wales védelmi csúcsán, amely az Arnautovic okos futását választotta.A bal oldali bejárat után a Stoke-csípő elhagyta Chris Guntert, mielőtt megállt volna Hennessey előtt. Euro 2016-ban nem volt kétséges, hogy a látogatók egy nagy szerencsés szeletben részesültek a félidőben. Bale hosszú dobását a Sam Vokes megrázta, és amikor Robert Almer kapus elzárta James Chester búvárfejét a lábával, a labda a Wimmertől és a vonalról ugrott. . Allen óvatlan áthaladása a Walesben félig Chesternek nyúlik, aki nem tudta irányítani, és Arnautovic felrobbant.A bal oldali csatornán tiszta, Arnautovic szakszerűen vezette a labdát a távolabbi sarokba, és Ausztria ismét szintre emelkedett.