A Premier League támogatja az LGBT szivárványos csipke kampányt hétvégi mérkőzésekre

A Premier League megígérte, hogy a Stonewall-i szivárványos csipke kezdeményezés mögött nyújtott támogatása a stadionokon belüli sokféleség ösztönzésének részeként. Richard Scudamore ügyvezető elnök írt a klubhoz kapcsolódó LGBT-támogatói csoportoknak, beleértve a Gay Gooner-t, a Rainbow Toffees-ot, a büszke Lilywhite-t és az Irons büszkeségét, hogy Betclic mobil sportfogadás köszönetet mondjanak nekik a hétvége kampánya előtti hozzájárulásukért.

„Tudjuk, hogy több hogy a labdarúgás szellemét és energiáját használhatjuk a pályán, mint a jó hírű erőt, és ezért a Premier League úgy döntött, hogy támogatja a Stonewall Rainbow Laces kampányát, ”írta.

„Ez az elkövetkező hétvége tartalmaz majd egy sor Rainbow Laces tevékenységet minden versenyen, valamint digitális és szociális média csatornáinkon.Az egyének klubjai a mérkőzések során tovább folytatják saját tevékenységüket. ”

A Premier League azt kívánja biztosítani, hogy a klubok támogassák a Kick It Out alkalmazás és más jelentési eszközök használatát a homofób Betclic regisztrációs bónusz visszaélések bejelentése érdekében, egyértelművé téve, hogy ugyanolyan súlyossággal kell kezelni, mint a rasszista kántálás vagy a visszaélés.

A hétvége szivárványfűző tevékenységének részeként a Premier League márka szivárvány motívummal fog rendelkezni, és a peremterületeken és a közösségi médiákon használható.

A múlt hónapban a Labdarúgó Szövetség elnöke, Greg Clarke azt mondta, hogy „személyesen szégyellte”, hogy egyetlen profi labdarúgó sem érezte magát az angol játékban, és úgy gondolta, hogy „jelentős visszaélések” lesznek. de mások azt hitték, hogy észrevételei túlságosan negatívak voltak.Keegan Hirst, Anglia első nyíltan meleg rögbi bajnoka, azt mondta, hogy „eléggé negatív és egy kicsit régimódi” nézetei voltak.

Scudamore, aki szintén a Meleg Labdarúgó Támogatói Hálózatához írt, azt mondta: csatlakozzon a Stonewall Team Pride kezdeményezéséhez, olyan vállalkozások számára, amelyek az LGBT-emberek támogatását vállalják. A koalíció további Betclic üdvözlő bónusz tagjai közé tartozik a Manchester United és a Sky.

„A kampány támogatása és a TeamPride tagságának megítélése további elismerés, hogy az LMBT közösség közösségünk létfontosságú és szerves része. – mondta Scudamore.