Guardiola risker, men går till Man City eftersom det är själv den bästa

Premier League kommer att verka från sommaren ganska tung vikt tränare. När Manchester City meddelat att i juni kommer att ersätta Manuel Pellegrini enormt framgångsrika Pepe Guardiola, skapade det ett stort intresse. Medborgare för en riktigt stor fångst, Guardiola men många anklagar att “igen” valde den lättaste vägen. Men det är inte så lätt…

Att gå till England, efter fyrtiofem Spanjoren meddelade hans förestående slut på bänken i Bayern München, nästan ett fullbordat faktum. Guardiola har aldrig dolt det faktum att coaching engagemang för Channel mycket försökt, och så han slutligen snarare handlade om att gå.

Från en möjlig trio Chelsea, Manchester United och Manchester City äntligen förväg slog med den sista utses.Således, med den klubb som under de senaste fem åren, vann titeln två gånger (detta år attackera andra) och har kommit tack vare arabiska ägare nästan obegränsade finansiella möjligheter. Därför förl några anmärkningar som går Guardiola efter Barcelona och Bayern igen i det enklaste.

Men det motsatta är sant. Totalt nio gånger spanska mästare väntar fortfarande även de mest komplicerade uppdrag i karriären. Enkelt det hade varit i Barcelona och på ett sätt som inte riktigt ens för Bayern, men nu Manchester kommer som en av de mest framgångsrika tränare fotbollshistoria, och kommer att arbeta under en enorm press.

Nu för första två Guardiolových tränare vi måste bara sluta.Mellan 2009 och 2011 i Barcelona verkligen har lett utan tvekan ett av de bästa lagen någonsin, men ofta glöms bort att varje klubb impulsiv spanjoren tog över 2008, gjorde det inte se ut. Idag är tillbaka till att titta på ett lag som utmärkte Messi, Iniesta och Xavi, men inte Guardiola aldrig skulle ha även denna stellar trio inte uppnå sådan hög uppfylls.

Pep Guardiola, sedan en komplett coaching rookie som hade bakom bara upplevelsen av Barcelona Beck, som utförs omedelbart efter att ansluta sig till kader av hårda delen. Som inte passar hans coachning ideal, han hade inflytande.Därför slutade och stjärnor som Ronaldinho, Deco och Eto’o.

Inom ett år, var Guardiola kan pumpa sina spelare sitt koncept av fotboll och resultaten var omedelbara. Barcelona under ledning av hans spelare tog samlat en trofé efter den andra, och efter fyra år, då Guardiola bestämde han hade både laget har fortsatt att erbjuda och för det andra att det är slut, antalet vunna troféer stannade vid ett otroligt många fjorton.

Ja, Guardiola coachade det bästa laget på planeten, så det kan tyckas lätt att bli framstående tidigare mittfältare också det bästa tränare. Men det är tack vare honom Barcelona bli den allra bästa, inte vice versa.Guardiola efter i Katalonien låt drygt ett dussin troféer, men också avgörande taktiska manuskript, som ändrade fotboll.

Hans efterföljande spelningar i München är sant, en lite annorlunda historia.


Återigen, vi kan inte göra annat än att hans tid på bänken vid Bayern ser tillbaka först när vi ser absolut orubblig dominans en klubb och en annan massa troféer.I Bundesliga före Guardiolovým tillkomsten av en sådan obestridd hegemoni långt herre.

När Guardiola på vintern med ledare Bayern skakade hand, hans föregångare Jupp Heynckes redan, men på den tiden den inhemska konkurrensen dominerade också, och slutligen vid en historisk säsong visade sig Bayern ta diskant, men ju mer heta stolen på vilken han satt sedan Guardiola var.

Två år tidigare, förutom Bundesliga Borussia Dortmund vann igen, och så långt det var inte klart om Bayern redo för liknande dominans. Det fanns också en möjlig faktor av tillfredsställelse när de flesta spelare vann allt de kan önska i Bayern. Men Guardiola inte svika.Han var tvungen att ta med titlar och åtminstone ligan under sina tre år väntas få fulla antalet.

Guardiola Trots att han hade tillgängliga i Tyskland mäster bästa kader och också gjort en betydande ekonomisk fördel gentemot konkurrenterna, men inte innehåll bara med det faktum att han satt orörlig på bänken och såg sina avgifter spelat rival bara för att de är helt enkelt bättre.

även i Bundesliga bakom Pep Guardiola efter tre år lämnar en viktig ledtråd. Och återigen, den enda nesvezl kvaliteten på sitt lag, men tack vare hans taktiska, ofta revolutionära riktlinjer blev Bayern München fullständigt hänsynslös härskare Tyskland.

Slutligen, inte heller sluta Guardiola inte på Allianz Arena för att garantera imaginära odödlighet.Världen är inte alltför tränare vars framgång beror på om det kan vinna Champions League eller inte, men den nuvarande Bayern Kursen ger. Men om den inte igen i år, kommer att ha minst sex Guardiolových troféer i tre år, en ovanlig ljud.

I själva verket Champions League, där fler gånger än Guardiola hanteras som tränare för att vinna bara två män kommer att vara en av de viktigaste frågorna i Manchester City; medan Guardiolovým största utmaningen. Han är född i Santpedor Medborgarna har absolut inte valt av en slump.Förutom fantastisk lön och nästan obegränsad budget, det finns andra skäl till varför Manchester City för närvarande på öarna mest attraktiva adress, men bara på grund av vad Guardiola visade sig en spelning kan välja.

Tanken på men hade eftersom allt är en självklarhet efter tre år lämnar vinna många medaljer som det bästa laget tog över, är det missvisande. Men varken är osäkert om det kommer att ta en engelsk lärare, vara en Manchester City med avseende på de sista åren av de mest lovande återkomst efter ett års uppehåll titel i den blå delen av Manchester.

Försvara staden titel, men aldrig lyckats.I Champions League, även Roberto Mancini kunde Manuel Pellegrini eller hans lag inte ens komma in i kvartsfinalen om de någonsin sett vid grinden grundläggande grupper. Just här kommer att ändras från Guardiola förvänta sig, och vad den mest omedelbara.

Guardiola så förvänta flera skarpa tester. Från Tyskland kommer till en mer balanserad konkurrens. Kommer i tävlingen, som har absolut ingen erfarenhet som spelare eller som coach.Den nuvarande sammansättningen av truppen staden förmodligen inte alls uppfyller deras förväntningar, så efter sommaruppehållet på Etihad Stadium möter kanske signifikant förändrade laget som du sätter på kommer att vänja.

Gör allt sedan Guardiola sedan sprutar hans kompromisslösa coachning taktik, som han blev känd, men som också är mycket krävande och kräver yttersta disciplin. Stora testet kommer att vara om de kan anpassa sig inte bara spelarna, men med tanke på mycket upptagen engelska program, som är praktiskt taget fri vecka, han också Guardiola.

Vad kan därför hans kontrakt på Manchester City tyckas lätt fortfarande har Guardiola något att bevisa och inget Betsson att förlora.Dominans, som har upplevt i Spanien och Tyskland, finns det långt ifrån självklart, och i synnerhet genom att utföra på den europeiska scenen kommer att vara hans förmåga att bedöma.

Manchester City Guardiola gick inte att öva, eftersom det är enklast, men eftersom det är en av de bästa cheferna i världen och har alla förutsättningar att lyckas.

Betsafe